o nama :: kontakt :: pocetna strana
RAD U KANADI PROCES POSLOVI

candidates1

Poslovi u Kanadi
Zbog napomenutog nedostatka kvalifikovanih i iskusnih radnika u Kanadi, Kanadske firme se okrecu radnicima sa svih strana Svijeta. Poslovi su vezani za Proizvodni sektor, Gradjevinu, Rodarstvo i Preradu Prirodnih Bogatstava. Poslovi su osigurani na ugovor od godinu do dve. Plate se krecu od 50,000.00 do 80,000.00 CDN zavisno od posla, vase struke, iskustva i kompanije. Dolazak na rad u Kanadu vam omogucava prosirenje znanja u vasoj strusci, internacionalno iskustvo i novcanu dobit.

Zivot u Kanadi

Mnoge velike kompanije sa kojim saradjujemo imaju organizovane kampove sa montaznim kucama gde je obezbedjeno stanovanje i hrana za sve strane radnike. U ovom slucaju zivotni izdatci u Kanadi su vam svedeni na minimum. U firmama gde postoji ovako resenje, obicno je organizovano da radnici redovno idu i posetu svoje familije i svojih prijatelja u Srbiji.

candidates
Ukoliko poslodavac nema ovakav tip resenja, iznajmit ce se stan koji cete da koristite dok ste u Kanadi. Informacije vezane za stanbeno resenje i kvalitet zivota u Kanadi vezano sa vase prihode ce vam biti predoceno u samom pocetku ovog procesa.

Priprema za rad u Kanadi
Ukoliko je ovo prvi put da idete raditi u inostranstvu morate biti spremni na period navikavanja. Pored imigracije, navikavanja na novi jezik, novi krug ljudi, nacin rada i zivota, ostavljanje familije i prijatelja predstavlja dodatan stres. Lighthouse Srbija, Lighthouse Canada i Kanadske firme su stoga spremne da vam pruze pomoc u ovom periodu kako bi se radnici lakse adaptirali novom zivotu i kako bi ovo inostrano radno iskustvo bilo pozitivno resenje za vas i vasu familiju.
Ova sekcija daje opise poslova za koje Lighthouse Srbija regrutira kvalifikovane radnike. Ukoliko imate pitanja ili zelite aplicirati kontaktirajte nas direktno. Za kompletnu listu poslova i detaljne opise kliknite na link POSLOVI

Trazene struke :

- Varioc
- Industrijski Elektricar
- Kran Operator
- Vodoinstalater....
INFORMATIVNI LINKOVI
- Lighthose Canada
- Kanadska Ambasada u Beogradu
- Testiranje Engleskog jezika